Evropské vinařské trendy v hotelu Noem Arch

Brno, 30. října 2014 - Společnost Global Wines zve všechny znalce i širokou veřejnost na podzimní putovní festival Wine Tour, který proběhne v pátek 31. října v Brně v hotelu Noem Arch. Širokou nabídkou jednotlivých vín a destilátů v rámci Wine Tour provedou zkušení sommeliéři a odborníci.

Wine Tour zdroj foto Global Wines4

„Festival Wine Tour je skvělou příležitostí pro nákup nejkvalitnějších vín tradičních i méně známých značek, rychlé seznámení se s důležitými novinkami v oboru vinařství a konzultaci dotazů s odborníky. Ochutnávky budou tématicky zaměřené na aktuální evropské vinařské trendy. Najdete zde například: Ryzlinky, vína Antinori, rakouské Veltlíny, Champagne a sekty, či prémiové ovocné pálenky od výrobců, kteří patří do evropské TOP 3,“ říká Filip Jantač ze společnosti Global Wines, která festival pořádá.  

Akce se uskuteční od 14.00 hodin do 20.00 hodin v brněnském hotelu Noem Arch. Vstupné je pro všechny účastníky festivalu 200 Kč.


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...