Přes sto dvacet klubů představí své sporty na Dni náborů

Brno, 8. září 2023 - Již tradičně bude druhá zářijová sobota patřit dětem, které se po letních prázdninách vrátily do školních lavic. Společnost STAREZ – SPORT, a. s., pořádá 9. září již osmý ročník Dne náborů, na němž se rodiče a jejich potomci seznámí s více než padesáti sporty. Zájemci si budou moci všechny sporty vyzkoušet, a pokud je daná aktivita zaujme, mohou se do klubů či kroužků rovnou zapsat. Akce se koná v parku a na koupališti v areálu Kraví hory.

den-naboru-2023-page-0001

Již osmý ročník tradiční náborové akce odstartuje 9. září na Kraví hoře v devět hodin ráno a veškeré sporty budou k vyzkoušení až do šesté hodiny večerní. Opět se očekává velký zájem, jako každý rok do parku na Kraví hoře zavítají tisíce rodin s dětmi. Veškerá činnost bude probíhat pod dohledem trenérů a lektorů, od kterých se mohou rodiče dozvědět potřebné informace o jednotlivých klubech, což jim může pomoct s výběrem aktivit pro své potomky.

I letos je nabídka velmi bohatá. K dispozici bude výběr až z padesáti různých sportů. Z těch tradičních budou do svých řad lákat zástupci fotbalové Zbrojovky Brno, Basketu Brno, hokejové i plavecké Komety Brno nebo například trenéři florbalistů z Bulldogs Brno. Zájemcům o netradiční sporty budou připraveni vše vysvětlit a předvést lektoři lukostřelby, rugby, korfbalu, orientačního běhu a mnoha dalších volnočasových činností.

Na Den náborů může zavítat úplně každý, žádné poplatky se při vstupu neplatí. Na místě bude probíhat registrace, díky níž budou návštěvníci moci využít zdarma koupaliště v areálu Kraví hory, kde budou mít své zázemí plavecké a lodní sporty nebo například atletika. Moderování se letos ujme Ondřej Šimeček, u něhož se během dne vystřídají známí brněnští sportovci. Na své si přijdou i úplně nejmenší, pro které je připraven doprovodný program na podiu a nejrůznější soutěže o ceny.

Zdroj: STAREZ – SPORT, a. s


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...