Na bruslích či koloběžkách nočním Brnem nebo po Masarykově okruhu

Brno, 25. srpna 2016 - Pokud patříte mezi vyznavače jízdy na in-line bruslích či koloběžce, jsou pro vás připraveny hned dvě zajímavé víkendové akce. První z nich je sobotní jízda nočním Brnem, druhou  pak celodenní možnost projížďky po Masarykově okruhu.

inline brusle

Pátá letošní jízda městem Brnem na bruslích a koloběžkách se uskuteční v sobotu 27. srpna. Akce začíná srazem v 19.30 a odstartuje ve 20.00. Start a cíl jsou na Moravském náměstí, trasa je bez převýšení, vhodná i pro začátečníky, samozřejmostí bude i doprovod městské policie

„Protože se koncem srpna už krátí dny, bude to skutečně noční jízda. Důkladně se osvětlete, budete odměněni. V rámci akce bude možné si zapůjčit a otestovat nové modely bruslí značky FILA. Na závěr akce si na oslavu konce prázdnin vypustíme lampióny štěstí a budeme si něco přát do nového školního roku,“ uvedl za organizátory Radomil Dojiva.  

V neděli 28. srpna si můžete přijet zajezdit na Masarykův okruh v době od 17 do 19 hodin. Všem bruslařům, koloběžkářům, cyklistům, longboardistům, běžcům se výjimečně otevírá dráha v celé délce. Účast přislíbila FILA Skates CZ, budete si moci otestovat různé brusle (i závodní) a vyzkoušet si je rovnou na perfektním asfaltu Masarykova okruhu. Helma je na této akci povinná, možnost zápůjčky na místě (na objednávku). Vstup 50,- Kč.


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...