Vyhrajte 12 lístků zdarma na Brno Grand Prix Revival!

Brno, 24. června 2014 - Toto v České republice ještě nebylo! Během Brno Grand Prix Revivalu, který se uskuteční ve dnech 5. a 6. července, na brněnském automotodromu zaburácí motory legendárních závodních speciálů. Diváci opět ucítí tu podivuhodnou směs pachů, hluku a nadšení spojených se zlatou érou motoristického sportu.

grand prix revival brno

K vidění budou závody historických závodních vozů Grand Prix od dvousedadlových vozů Bugatti z let dvacátých po vytříbené 1,5litrové „doutníky“ z let 1961 až 1965 s přeplňovanými i atmosférickými motory z počátků světového šampionátu formule 1. V té době byl vstupenkou do světa formule 1 úspěch ve formuli Junior. Od roku 1995 pořádá sdružení příznivců těchto vozů závody o Luraniho trofej. Pravidelně se konají na slavných okruzích celého světa a letos v červenci se tyto formule představí také divákům v Brně.

grand prix revival brno 2014

Pro mnohé diváky bude vyvrcholením celého Brno Grand Prix Revivalu závody vozů formule 1 vyrobené před rokem 1985, tedy automobily s třílitrovým motorem, které jezdily po tratích Velkých cen od roku 1966.

Závody obsahují celkem sedm různých sérií a budou doplněny představením československých formulí do roku 1990 a závodních motocyklů všech světových značek. Víkend bude zahrnovat široký doprovodný program, prezentace historických vozidel a další aktivity zaměřené na tradici motoristického závodění na Masarykově okruhu.

Chcete se na akci podívat zdarma? O celkem 12 volných lístků zdarma můžete soutěžit zde!

 


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...