Starobrno opět otevře brány dokořán. Zve na novinku Starobrno Drak, autogramiádu Komety i exkurze

Den otevřených dveří pivovaru Starobrno se blíží: jeho brány se tradičně otevřou první zářijovou sobotu, která letos připadá na 6. 9. Návštěvníci se mohou jako každoročně těšit na vystoupení řady předních hudebních skupin, exkurze a pochopitelně starobrněnské pivo a dobroty k němu.

Starobrno PR

Chybět nebudou ani hráči Komety – extra chmeleným ležákem Starobrno Drak se bude křtít hokejový dres. Areál se otevírá ve 13:00 hodin, vstupné se neplatí.

Ve znamení Draka a ve znamení Komety. I tak by se dal nazvat plánovaný Den otevřených dveří pivovaru Starobrno, který každý rok přitahuje návštěvníky nejen z Brna, ale z celé jižní Moravy. Loni se tak za koncerty, exkurzemi přímo do výrobních prostor pivovaru a starobrněnským pivem vydalo více než 15 000 lidí, kteří vypili kolem 500 sudů.

Starobrno 02PRPřípravy letošního ročníku finišují právě v této době – a stejně jako vloni se návštěvníci mohou těšit na autogramiádu celého A-týmu hráčů Komety, protože pivovar Starobrno je od roku 2012 hrdým generálním partnerem tohoto brněnského hokejového klubu. Letos se bude křtít i dres, a to letošní novinkou, extra chmeleným ležákem Starobrno Drak. „Nejen pro všechny fanoušky v pivovaru připravujeme speciální várku Draka, při jehož výrobě pomáhali i samotní hokejisté. Jak se jim to dařilo, můžou všichni návštěvníci vidět ve video spotu, který bude v premiéře představen právě na Dni otevřených dveří. Tato speciální várka extra chmeleného ležáku Starobrno Drak je uvařena k oslavám nové hokejové sezony a bude k dostání v našich hospodách i v obchodních sítích," konstatovala junior brand manažerka značky Starobrno Zdenka Mindlová.

Co se týče populárních hudebních skupin, program odstartuje ve 14:00 hodin skupina Nebe. V 15:40 se představí brněnská skupina We on the Moon, kterou někteří Brňané znají nejen z koncertů – v dubnu totiž její členové čepovali Zelené pivo ve Starobrněnské pivnici na Mendlově náměstí. Od 17:20 hodin zahraje skupina Lake Malawi s frontmanem Albertem Černým z bývalé skupiny Charlie Straight a od 19:00 David Koller. Vyvrcholením večera bude koncert skupiny Mandrage ve 20:45.

Kromě hudebního programu mohou návštěvníci využít nabídky prohlédnout si za zvýhodněnou cenu výrobní prostory pivovaru. Loni se na exkurze, komentované samotnými zaměstnanci, vydalo kolem 1300 lidí.

Na Den otevřených dveří se každoročně chodí i za dobrým pivem. Letos bude návštěvníkům k dispozici široké portfolio starobrněnských piv a především novinkový Starobrno Drak. Nad rozumnou konzumací bude bdít Míra coby představitel firemní kampaně, upozorňující na pravidla zodpovědného pití a ohleduplnosti k životnímu prostředí. Figuríny Míry se tak mezi diváky stejně jako loni objeví v životní velikosti.

Den plný skvělé zábavy tradičně v 21:55 ukončí ohňostroj.


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...