Originální dárek i láhev: Starobrno Reserva 2013

Těžko si představit lepší dárek pro milovníky pěnivého moku a pivní znalce. Starobrněnský pivovar představuje pivní delikatesu v podobě novinky Starobrno Reserva 2013. Jde o výjimečný osmnáctistupňový pivní speciál té nejvyšší kvality, pro jehož výrobu byly použity pečlivě vybrané suroviny pouze z Moravy.
„S hrdostí jsme Reservu 2013 uvařili přímo na Starém Brně z pečlivě vybraných tří druhů moravského sladu a jedinečného tršického chmele. Je nezpochybnitelným důkazem toho, že se na Moravě rodí nejen skvělé víno, ale také ten nejlepší ječmen pro výrobu pivovarského sladu na světě," komentuje novinku Milan Schramm, vrchní sládek a ředitel pivovaru Starobrno.

Reserva

Reserva 2013 obsahuje 8 % alkoholu a výběr těch nejlepších moravských surovin. Produkt může hned z několika důvodů vyvolat asociaci na kvalitní vína. Hodí se totiž k podobným příležitostem, přibližuje se mu obsahem alkoholu, podobně jako vína používá výběrové suroviny – moravský tršický chmel a tři pečlivě vybrané druhy moravských sladů. Navíc se jedná o první produkt Starobrna vhodný za správných podmínek i k archivaci. Speciál je určen všem, kteří si chtějí dopřát něco jedinečného a podtrhnout slavnostní okamžik, ať již jde o rodinné výročí či třeba Vánoce.
Výjimečnost Reservy zdůrazňuje i její balení. Láhev o obsahu 0,75 l je stejně jako šampaňské uzavřena korkem a zabalena v dárkové papírové krabici. Spotřebitelé si budou moci speciál pořídit od listopadu v maloobchodní síti.


Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...