Tell or Show v DBP přivítá Michala Horáčka a Halku Třešňákovou

Brno, 16. prosince 2018 – Originální divadelní talk show Tell or Show přivítá v lednu muže se srdcem jako kníže Rohan a asistentku Tondy Blaníka. Hosty herce a moderátora Filipa Tellera totiž budou textař a spisovatel Michal Horáček a herečka Halka Třešňáková. Tell or Show, která tentokrát nese podtitul (Ne)závislá, hostí 18. ledna Divadlo Bolka Polívky.

divadlo hlediste

Diváci se mohou těšit nejen na atraktivní hosty a zajímavá témata. Filip Teller jako vždy přidá i hravost, nápaditost a interakci s publikem. Právě tyto aspekty společně se scénickými prvky a situačním, často nekorektním, humorem odlišují divadelní Tell or Show od televizních talk show.

Michal Horáček dokonale naplňuje téma lednového dílu, který se bude točit okolo nezávislosti a závislostí. „Je to muž, který se už za minulého režimu pohyboval v sázkařském prostředí, po Sametové revoluci stál u zrodu jedné z největších sázkových kanceláří a jako kandidát na prezidenta vždy zdůrazňoval svoji politickou i finanční nezávislost,“ připomíná Teller, jehož bude zajímat i filmový dokument Robina Kvapila mapující Horáčkovu prezidentskou kampaň, který jde do kin 24. ledna.

Jako druhá usedne do křesla pro hosty významná osobnost české nezávislé divadelní scény herečka Halka Třešňáková. Ta mezi širší veřejností proslula především díky roli sekretářky Tondy Blaníka v politicko-satirickém webovém seriálu Kancelář Blaník. Vedle činohry a televizního herectví se věnuje také pohybovému divadlu a spolupracuje s řadou divadelních souborů jako pohybová poradkyně a choreografka.

„Navíc vyrůstala v disidentské rodině, v jedenácti letech s rodinou emigrovala do Německa, aniž by uměla německy, a také její dospívání se vyznačovalo větší dávkou nezávislosti, než bývá zvykem. Takže témat k rozhovoru bude víc než dost,“ říká dramaturg Tell or Show Matěj Randár. Filip Teller si navíc pro oba hosty opět připraví nějaké překvapení podobně, jako když v minulém dílu talk show společně s Tomášem Klusem předvedli hudební improvizaci, a televizní moderátorku Noru Fridrichovou nechal popisovat politiky, aniž by mohla uvést jejich funkci a politickou stranu. „Jsem rád, že se diváci nejen bavili, ale zároveň se dozvěděli i něco zajímavého o našich hostech,“ dodává Teller.


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...

Přihlášení k odběru měsíčníku Šalina v PDF

Kulturní akce v Brně

<<  Březen 2024  >>
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
      1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Nejbližší akce

Žádné události