Monkey Business slaví osmnáctiny, na Flédu dorazí na Maximum Power

Brno, 18. března 2018 - Skupina Monkey Business vstoupila do své osmnácté sezóny a vyrazila na letošní klubové koncertní turné s podtitulem Maximum Power! V rámci něj 22. března přistanou i v Brně na Flédě.

monkey business brno fleda maximum power

Slogan letošního koncertního turné Monkey Business nastiňuje, že sezóna bude maximálně nabitá. „Silné písně, silné výpovědi, silné emoce. Silné hlasy, silné struny, silné paličky, silné a šikovné prsty tancující po klávesách. Silná světla, silné zesilovače, silné reprobedny. Za fanoušky přijedeme po silnici v silných autech. V novém roce zahrajeme několik zbrusu nových silných písní z připravovaného nového alba, které je před dokončením a vyjde již velmi brzy. Těšte se, bude to síla,“ shrnuje baskytarista skupiny Monkey Business Pavel Mrázek.

Letní sezóna se opět ponese ve festivalovém duchu a fanoušci Monkey Business se tento rok dočkají také nové desky, která je těsně před dokončením.

 


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...