Galerie Ratolest se bude prezentovat na Výstavě vín v Lednicko-valtickém areálu

Brno, 19. května 2016 – Charitativní Galerie Ratolest se na konci tohoto týdne bude prezentovat v rámci Výstavy vín Lednicko-valtického areálu v kempu Apollo. Po oba dva dny trvání akce (20. – 21. květen) bude veřejnosti přístupná prodejní výstava.

Galerie Ratolest vystava 1620

„Koupě obrazu z naší galerie znamená podporu ohrožených dětí a mládeže. Výtěžek z prodeje obrazů jde na činnost Ratolesti Brno,“ přibližuje Veronika Křížková, PR koordinátorka Ratolesti Brno.

Charitativní Galerie Ratolest, kterou provozuje nezisková organizace Ratolest Brno, funguje už od roku 2008. Cílem projektu je propagovat zapojené umělce – převážně z Brna a okolí – a současně výtěžkem z prodeje obrazů podpořit děti a mladé lidi z programů Ratolesti Brno.


Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...