ZETOR GALLERY i letos přivítá návštěvníky v průběhu Muzejní noci

Brno, 12. května 2015 - ZETOR GALLERY už podruhé otevře své brány během Brněnské muzejní noci, která se letos koná v sobotu 16. května. Víceúčelový prostor v Brně-Líšni atraktivní formou přibližuje historii i současnost traktorů ZETOR a přinese nočním návštěvníkům řadu nevšedních zážitků.

zetor gallery muzejni noc

„ZETOR GALLERY se již podruhé zúčastní Brněnské muzejní noci. Návštěvníci se mohou seznámit s traktory legendární značky ZETOR. Vystaveny jsou jak historické modely, tak i ty ze současnosti. Do většiny strojů je možné nastoupit, nahlédnout pod kapotu, nebo si je jen vyfotit. Pro děti i dospělé je dále připravena řada zábavných aktivit, těšit se mohou i na kvíz, který prověří jejich znalosti o traktorech. Vstup je zdarma, stejně jako speciální linka MHD, která veřejnost v den konání akce odveze do ZETOR GALLERY ze zastávky Česká v Brně,“ říká Adam Žert ze ZETOR GALLERY.

V galerii je k dispozici také řada audiovizuálních prvků. Pro letošní rok je připravena řada novinek. Fanoušci traktorů si v nevšedních nočních hodinách mohou vyzkoušet třeba simulátor čelního nakladače a setkat se s nejmodernějšími modely traktorů ZETOR ve stálé expozici. K vidění budou i modely traktorů pana Vrby v měřítku 1:30 a 1:43.

V loňském roce navštívily ZETOR GALLERY během Brněnské muzejní noci tisíce lidí, podobně vysoká návštěvnost se očekává i letos.


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...