V Brně proběhne setkání s autory z Velkého knižního čtvrtku

Brno, 24. března 2015 - Minulý čtvrtek dorazila patnáctka knižních novinek z Velkého knižního čtvrtku na pulty knihkupectví. Organizátor akce – knižní distribuce KOSMAS – tradičně připravil pro čtenáře setkání s některými z autorů, jež jsou v jarní nabídce zastoupeni. Ve čtvrtek 26. března budou mít tuto možnost i brněnští čtenáři.

kniha ctenarka

Od 17:00 se mohou v knihkupectví Dobrovský potkat s Petrem Janečkem, který zde představí svou novinku Krvavá Máry a jiné strašlivé historky, dále se slovenským spisovatelem, textařem Borisem Filanem a jeho novým románem Klimtův polibek nebo s Emmou Pecháčkovou, která si jako svého hosta ke knize Hvězdy pražské Zoo pozvala zástupce Zoo Praha Víta Kahleho. Setkání s autory bude provázet Petr Vizina, moderátor pořadu České televize U zavěšené knihy.

Jarní nabídka letošního Velkého knižního čtvrtku přinesla patnáct novinek napříč žánry. Jak si vedly u čtenářů během prvního víkendu? „Největší zájem byl o novinku Petry Soukupové Pod sněhem. Na druhém místě se umístil titul Krvavé finále, Jaro 1945 v českých zemích od Jiřího Padevěta a na pomyslném třetím místě Ztráty a nálezy autorky Brooke Davisové.

Trojici již zmíněných titulů doplňuje ještě Nesmrtelná túra do Compostely Jean–Christophe Rufina a Hvězdy pražské ZOO Emmy Pecháčkové a Jiřího Dědečka.


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...