Dětští zpěváci a hudebníci se utkají ve dvou soutěžích

Brno, 4. března 2015 - Turistické informační centrum města Brna vás již tradičně zve na soutěžní přehlídku uměleckých aktivit dětí a mládeže do 21 let Brněnské kolo a Brněnský vrabeček 2015. Této výjimečné akce se v uplynulých ročnících účastnili mladí začínající zpěváci a hudebníci, kteří se následně objevili s velmi dobrým umístěním v dalších celorepublikových talentových soutěžích jako například finalisté Česko hledá Superstar.

SOUTEZ brnenske kolo brnensky vrabecek

Letos se soutěž koná ve dnech na začátku března. Brněnské kolo ve středu 4. března v Ernově sále na Staré radnici a Brněnský vrabeček ve čtvrtek 5. března v Sále Břetislava Bakaly (velký sál).

Přehlídka má soutěžní charakter a je jednou z mála příležitostí k prezentaci zájmových uměleckých aktivit mládeže ve městě Brně. Základním kritériem pro zařazení do soutěže je příslušný věk. Není důležité, zda je soutěžící student, jakou školu navštěvuje nebo zda je již zaměstnán. Soutěžící středních uměleckých škol však nemohou soutěžit v oboru, který je předmětem jejich studia.

Soutěž není místně omezena, přihlásit se mohou zájemci z širokého i mimobrněnského okolí. Pořadatel však nehradí soutěžícím náklady na cestu. Soutěž je veřejná, podpora publika z řad kamarádů, spolužáků i pedagogů je vítána. Vstup je zdarma.

Zdroj a foto: TICmB


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...