Nu-jazzová Hidden Orchestra chystá pro Flédu audiovizuální show

Brno, 1. dubna 2014 - Britská kapela Hidden Orchestra se po dvou letech vrací zpět na Flédu. Koncerty jsou výjimečné svou neopakovatelným zážitkem. Ve středu 2. dubna se můžete těšit na jedinečný mix jazzu a elektronické hudby spolu s vizuální show vytvořenou atmosférickými projekcemi.

fanousci-publikum-koncert

„Koncert Hidden Orchestry jsme chtěli zopakovat už minulý rok, ale kapela nakonec vystoupení zrušila. Přesto se nám podařilo Hidden Orchestru přemluvit na tento rok. Těste se na jedinečnou vizuální projekci spojenou s videomappingem na několik ploch rozmístěných po stage,“ uvedl mluvčí klubu Adam Pitrocha.

Na Flédě se tak zopakuje jedinečná atmosféra, která z pódia sálala před dvěma lety. Orchestr ve své hudbě čerpá z vlivů jazzu, popu, DnB i psychedelie. Hidden Orchestra patří mezi nejtalentovanější projekty a u novinářů si vysloužila srovnání s Jaga Jazzist nebo The Cinematic Orchestra.

Předkapela: ZABELOV GROUP - duo běloruského akordeonisty Romana Zabelova a českého bubeníka Jana Šikla. Zabelov Group předkládají vašim uším snové a výpravné hudební příběhy na pomezí minimalu, ambientu, groovu a lámaných rytmů. DJs: KRLSHP (Hertz Kunst-Plattform). Afterparty: KRLSHP

(red), ilustrační foto: Kryštof Turek


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...