Napsat e-mail Tisk

Festival otevřených sklepů – Jaro na Pálavě 2024

Akce Upravit akci

Název akce:
Festival otevřených sklepů – Jaro na Pálavě 2024
Datum konání:
20.04.2024 - 21.04.2024
Místo konání:
Bavory, Perná, Horní a Dolní Věstonice, Pavlov

Popis akce

Obejmeme Pálavu! Jinak se ani nedá popsat poloha pěti vinařských festivalových obcí, které nabízí ty nejkrásnější výhledy a horizonty na celé jižní Moravě.

Poprvé festival vystoupá a neopustí vinice na svazích masivu Pálavských vrchů. A „vápno“ vydá svoje tajemství! Nejteplejší polohy vinic na vápenitých půdách svědčí všem tradičním odrůdám bílých i červených vín, od ryzlinků a chardonnay až po frankovky a merloty.

Obce a sklepy, jichž se nedotkla výstavba ani dálnic, ani sídlišť, ani průmyslových a zemědělských areálů, potěší jedinečných géniem loci, skvělými víny a rozmanitými vinařstvími. Každé z nich je originálem a nese rukopis malých, středních i velkých vinařství, tradičních, moderních i objevitelských. Zemský ráj to napohled, navíc s dobrou gastronomií a zpěvnou muzikou.
Organizátor:
Partnerství, o.p.s.
WWW stránka:
www.otevrenesklepy.cz

Kontakt:
Pavla Babicová
Kontaktní telefon:
+420 739 307 014
Kontaktní e-mail:
vinozblizka@nap.cz

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...