Thein Systems strategicky mění brněnskou lokaci i hlavní sídlo společnosti

Brno, 3. května 2024 – Technologická společnost Thein Systems, spadající do investiční skupiny Thein Tomáše Budníka, rok od změny oficiálního názvu strategicky mění lokalitu svých brněnských kanceláří a při této příležitosti také oficiální hlavní sídlo.

thein systems

Společnost Thein Systems oficiálně od 1. května 2024 mění své hlavní sídlo a kanceláře po 17 letech přesouvá z původní adresy do brněnského Technologického parku. Nová adresa je domovem nejen pro další významné technologické značky, ale také pro fakulty Vysokého učení technického.

“Nová, strategicky vybraná lokalita otevírá možnosti spolupráce s kvalifikovanými absolventy či dalšími společnostmi z našeho či zcela jiného oboru. Jsme otevřeni všem možnostem. Zaměstnancům zároveň poskytne kvalitní zázemí v podobě moderních prostor, z čehož jsme opravdu nadšení,” vysvětluje Vlastimil Chramosta, CEO Thein Systems.

Thein Systems i nadále nabízí zákazníkům po celé České republice návrh, dodávku a servis
komplexních i dílčích řešení v ICT. Napříč poskytovanými službami disponuje progresivním přístupem, řešeními nezávislými na konkrétním výrobci a v neposlední řadě zkušeným týmem s kapacitou i variabilitou způsobů financování. Firemní odborníci jsou tak nově k dispozici na adrese Technická 3029, Královo Pole, 616 00 Brno.

Součástí neustálého úsilí o integraci společností skupiny Thein je také sestěhování Thein Digital a Aitcom. Novou lokalitu a hlavní sídlo získává Aitcom v blízkosti sesterské firmy v Mladé Boleslavi na adrese Sirotkova 259/1, Mladá Boleslav II, 293 01.

Zdroj a foto: Thein Systems


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...