TESCAN slaví 25 let od založení

Brno, 8. června 2016 - Za 25 let se brněnská společnost TESCAN vyvinula z malé firmy zabývající se výrobou programovatelných řídicích jednotek v renomovanou značku v oblasti vývoje a výroby rastrovacích elektronových mikroskopů a systémových řešení pro mikro a nanotechnologie. Její přístroje jsou instalovány v téměř 80 zemích světa a TESCAN zaujímá pevnou pozici mezi pěti nejvýznamnějšími světovými výrobci elektronových mikroskopů.

Tescan

„Zakládáme si na kořenech v České republice, konkrétně v Brně, které by se dalo nazvat Silicon Valley elektronové mikroskopie. Sídlíme zde od samého počátku, veškerá strategická i operativní rozhodnutí jsou spojena s tímto místem a nehodláme to měnit." hrdě přiznal odhaluje ředitel firmy, Ing. Jaroslav Klíma.

Dokladem stabilního růstu TESCANu je stále se rozšiřující produktová řada, která v současné době čítá 8 různých typů elektronových mikroskopů. K uspokojení rostoucích nároků zákazníků přispívá jak vlastní vědecko-výzkumné a navazující výrobní činnosti, tak i spolupráce s významnými vědeckými pracovišti a univerzitami v České republice i v zahraničí.

Kromě vývoje a výroby si TESCAN zakládá také profesionální prodejní síti a kompletním servisu. Třicítka partnerských firem zajišťuje po celém světě poradenství při výběru nejvhodnějšího analytického nástroje, ale také následnou podporu.

„Stejně jako dbáme na spokojenost našich zákazníků, tak nezapomínáme ani na naše zaměstnance. Protože jsou to oni, na kom stojí naše společnost a celý její další růst. Zaměřujeme se na jejich rozvoj, nabízíme širokou škálu benefitů i uplatnění, zakládáme si na přátelské atmosféře a snažíme se vybudovat celkově příjemné pracovní prostředí. Díky kvalitní komunikaci jak uvnitř, tak vně firmy, a zejména díky neustálému rozvoji, dnes můžeme slavit 25 let od založení firmy." dodává Klíma.


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...