Kaufland otevřel na Řípské ve Slatině novou prodejnu

Brno, 13. února 2015 - Ve čtvrtek 12. února byla otevřena v Řípské ulici ve Slatině nová prodejna Kaufland. V nové pobočce o ploše přes 3 300 m2 prodejní plochy vzniklo přes 100 pracovních míst, zaměstnanci přitom pocházejí převážně z Brna a nejbližšího okolí.

kaufland brno slatina brno ripska ulice

Nabídka nové prodejny sahá od výrobků prodávaných pod vlastními značkami přes značkové zboží až k regionálním produktům. Kaufland v Brně–Slatině má otevřeno od pondělí do neděle od 7.00 do 22.00 hodin. Zákazníkům je k dispozici celkem 384 parkovacích míst – 295 parkovacích stání v areálu obchodního centra a 89 parkovacích stání v prostoru obslužné komunikace. Z toho je 9 míst pro osoby se sníženou pohyblivostí a 13 míst pro osoby doprovázející dítě v kočárku.

Nabídku zboží prodejny, která činí přes 20 tisíc položek, doplňují i další obchody: pekařství Karlova pekárna, řeznictví Váhala spol. s r.o., tabák GG tabák a lékárna Sunpharma. Dále zde zákazníci najdou i směnárnu Euroexchange a bankomat GE Money Bank.   

Za svou práci a přístup k zákazníkům získává společnost Kaufland pravidelně řadu ocenění. Na konferenci Retail Summitu v únoru 2015 obhájila ocenění Obchodník roku i za rok 2014 v kategorii Obchodník s potravinami a stejně tak i ocenění Superbrands. Dále je držitelem ocenění „Dobrá značka“ od Reader´s Digest Výběr, nebo „TOP Retailer“.

Skupina Kaufland patří k vedoucím řetězcům na trhu s potravinami v České republice a má své sídlo v Praze. Kaufland provozuje doma i v zahraničí již více než 1000 samoobslužných obchodů.

(red, tof), foto: archív


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...