Co všechno musí zvládat podnikatel? Odpoví Veletrh řešení!

Brno, 19. září 2014 - Položili jste si někdy otázku, čím vším vlastně musí být podnikatel v malé a střední firmě?  Manažerem, personalistou, marketérem, úředníkem, skladníkem, speditérem. Poznáváte se v tom? A přitom každá z těchto činností generuje mnoho důležitých otázek, každá může výrazně ovlivnit ekonomické výsledky. Kde může multifunkční podnikatel načerpat informace, jak se v jednotlivých oblastech dostatečně orientovat.

santon veletrh reseni

Agentuře Správná volba se podařilo dát dohromady odborníky, kteří znají odpovědi na nejpalčivější otázky podnikatelů z malých a středních firem. A co víc, najít takovou formu předání informací a zkušeností od uvedených odborníků, která je živá a vysoce efektivní. Formu, která se již pětkrát osvědčila.

Jak se bránit snižování cen, jak zlepšit komunikaci se zákazníky, jak předejít problémům v personalistice, dotace, jak se efektivně vzdělávat, jak zvládnout celkový restart. Přijďte s nimi osobně zkonzultovat vaše konkrétní situace do kterých se denně dostáváte!

Veletrh řešení: 2. října 2014 Brno  Hotel Santon, od 10 do 15.30 hod.

Podrobný program akce naleznet zde, videopozvánku na veletrh zde

veletrh reseni banner

 


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...