Realitní kancelář Matras & Matras získala prestižní ocenění „Skokan roku“

Brno/Praha, 11. října 2012 – Brněnská společnost Matras & Matras reality získala prestižní ocenění „Skokan roku“ v kategorii Reality udělený Hospodářskou komorou České republiky na základě nominace Asociace realitních kanceláří v rámci soutěže Český Patron 2011.

Ruce-podane-01

Soutěž byla vyhlášena v květnu, probíhala do konce září a ve středu 10. října vyvrcholila slavnostním vyhlášením vítězů. Porota, jmenovaná z řad odborníků, významných osobností podnikatelské sféry v ČR a zástupců vyhlašovatele, zasedala dne 25. září pod vedením předsedy pana Jiřího Mosera z Price Watterhouse Coopers ČR a vybrala oceněné společnosti v pěti základních kategoriích.

„Podnikatelé produkují bohatství této země a z drtivé většiny finančně zajišťují chod státu a výplaty zaměstnanců. Jsou tak svým způsobem ekonomickými patrony České republiky. Hospodářská komora České republiky jako největší organizace, zastupující podnikatelskou sféru v naší zemi, chce prostřednictvím této soutěže vyzdvihnout a veřejně prezentovat alespoň ty podnikatele, kteří jsou špičkami ve svém oboru a mohou se za rok 2011 pochlubit výrazným úspěchem v dané oblasti,“ připomněl základní ideu projektu prezident Hospodářské komory ČR Petr Kužel.

“Toto ocenění je pro nás potvrzením férové a kvalitní práce našich makléřů a velkým závazkem vůči našim klientům na realitním trhu. Děkuji našim kolegům v obrou, klientům, máme vždy otevřené dveře pro férové a kvalitní makléře, kteří nás posouvají dál,” Uvedl při vyhlášení Tomáš Matras, jednatel Matras & Matras.


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...