V JICu přiblíží grantové příležitosti v oblasti životního prostředí

Brno, 3. března 2015 - Podnikáte v oblasti odpadového hospodářství? Vyvíjíte inovativní technologii na čištění vody? Chcete na trhu prorazit s novým produktem? Navštivte bezplatný seminář o grantových příležitostech a fondech v oblasti klimatu a životního prostředí, který se uskuteční 4. března na brněnském JIC.

ekologie ochrana klima zivotni prostredijpg

Zrychlíte tak vývoj i uvedení produktu na trh a navíc ušetříte až 85 % nákladů. Účastníci se seznámí s programem LIFE, Operačním programem životní prostředí a programem SME Instrument.

Program LIFE nabízí až 60% kofinancování na testování technologie, produktu nebo služby. Celkový rozpočet je 3,5 milionu eur. U Operačního programu životní prostředí bude podle předběžného harmonogramu pro tento rok rozděleno 24 miliard korun. Seminář se zaměří především na prioritní osy zlepšování kvality vody, snižování rizika povodní a odpady. V programu SME Instrument je možné žádat až o 3 miliony eur na studii proveditelnosti nebo vývoj. O své zkušenosti se podělí firma Kinalisoft, která jako jediná v Česku uspěla se svojí žádostí, a to i díky spolupráci s JIC.

Více informací najdete na webu jic.cz. Registrovat se můžete u Kateřiny Nedvědové na Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript .


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...