Veletrh technologií pro tisk Printexpo zahájen!

Brno, 4. května 2011 (MEDIAFAX) - Na brněnském výstavišti začal v úterý tiskařský veletrh Printexpo. Návštěvníkům své produkty a služby představuje 140 vystavujících a spoluvystavujících firem ze šesti zemí světa.

print_expo

Veletrh Printexpo navazuje na tradiční mezinárodní veletrh s dlouholetou tradicí, který probíhal pod názvem EmbaxPrint. V tomto roce, při svém 26. ročníku, si veletrh vytýčil novou strategii a směr, větší záběr na technologie a materiály ve výrobě reklamy, také na tiskařské služby, nové technologie a další prezentaci firem z oblasti podpory prodeje.

"Myslíme si, že změna přinese další rozměr a podporu tiskovému oboru. Je potřeba ukázat, že se jedná o významný prvek české ekonomiky a podporovat obor jako celek," uvedl marketingový manažer akce David Pokorný.

V rámci akce se uskuteční 37 odborných přednášek. Na programu je téma tisk, technologie, marketing tisku, nové trendy v tištěné komunikaci a direkt marketingu. "Chceme ukázat, že zadavatelé, pracovníci produkčních a reklamních agentur se i v této oblasti musíme vzdělávat. To je zahrnuto v doprovodných programech na stáncích vystavovatelů zapojených do Workflow obrazových dat. Zde bude probíhat denní program s konkrétními tématy, přednáškami a prezentace strojů," vysvětlil Pokorný.

Již 26. mezinárodní veletrh technologií pro tisk, signmaking a signage se na brněnském výstavišti uskuteční 3. až 6. května 2011. V pořadí 25. mezinárodního veletrhu EmbaxPrint v roce 2009 se zúčastnilo 346 vystavovatelů z 22 zemí, jejichž expozice obsadily plochu 12 tisíc metrů čtverečních. Nejvíce zahraničních vystavovatelů přijelo ze Slovenska, Polska, Rakouska, Německa a Itálie a celkový podíl zahraničních firem dosáhl 38 procent. Expozice veletrhu si prohlédlo 12 834 návštěvníků.

Libor Popela

Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...