Vrchol společenské sezóny obstará Ples jako Brno

Brno, 28. března 2013 – Vrcholem plesové sezóny bude i letos Ples jako Brno, který se uskuteční 30. března ve Wannieck Gallery. Hosté plesu se mohou těšit na bohatý doprovodný program, skvělou gastronomii i sofistikovanou produkci večera s podporou moderní technologie ozvučení a osvětlení.

plesbrno

„Ples jako Brno je mladou událostí. Loni jsme si ověřili, že o tento typ události projevují zájem obchodní partneři i všichni naši hosté, jejichž pozitivní zpětné vazby si z předchozího ročníku velmi vážíme," řekl ředitel pořádající agentury One PR Bedřich Snášel. „Zároveň bychom tímto soukromým pronájmem rádi podpořili existenci galerie vůbec," dodává. Rada města Brna již dříve rozhodla o vyklizení prostoru galerie.

Hosty provede programem slavnostního večera moderátor Roman Vojtek. Herci, mezi kterými je např. Petr Gazdík nebo Hana Holišová, známí z Městského divadla Brno, pro tuto příležitost připravují mimořádnou muzikálovou a taneční show. Hudební program zajistí hvězdy jako je Leona Machálková, Soňa Norisová ve formaci Fragile nebo bubenická show Neopercusio. Hudbu k tanci a poslechu zajistí orchestr Zatrestband. Ze známé show Československo má talent se kromě výše zmíněných bubeníků představí také taneční projekt Credance. Samotným příchodem hostů bude provázet jazzové trio Two Generation Trio.

plesbrno pruh2

Součástí večera bude dražba ve prospěch neziskové organizace Ligy vozíčkářů, která v Brně provozuje bezbariérové divadlo Barka. Více informací o vstupenkách a programu najdete na stránkách www.plesjakobrno.cz.


foto: Ples jako Brno, archiv pořadatelů


Související články:

Komentáře 

 
0 #1 5ro 2013-03-12 22:06
Jak známo, plesy se mají konat do masopustu. Ples na bílou sobotu je spíš ostuda jak Brno
 

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...