Na košt vína mohou Brňané i na Flédu

Brno, 9. září 2011 — Klub Fléda ve spolupráci se sedmi vinařstvími a firmou Globus chystá vůbec první košt vína na Flédě. K ochutnávkám bude připraveno až 50 vzorků vín nejen z Moravy, přičemž vítězný vzorek se zařadí do nápojového lístku klubu Fléda na celou sezónu 2011/2012.

 

Kost_Flede

První košt vína na Flédě proběhne v sobotu 17. září od 18.00 hod. O vaši chuť a přízeň se bude ucházet sedm vinařství, které poskytnou dohromady cca 50 vzorků. Svoji účast potvrdila vinařství V&M Zborovský, Mitoma, Moravská vinotéka, Víno Rakvice, UDACA region Dao a CASA SANTOS LIMA region Alenquer. Víno, jež od návštěvníků obdrží největší počet hlasů, se bude pít na Flédě po celou nadcházející sezónu.

Občerstvení během celého večera zajistí Globus, německá rodinná firma, působící na českém trhu již 15 let a pyšnící se vlastní výrobou v oblasti řeznictví, uzenářství a rovněž provozuje i vlastní pekárnu.

Vedle ochutnávek vín a občerstvení je pro návštěvníky připravený i doprovodný hudební program v podobě cimbálové kapely. Celý večer bude moderovaný. V ceně vstupného, jež činí 200 Kč, je ochutnávka všech vzorků vín, degustační sklenka s logem a občerstvení. Tímto zve Fléda všechny milovníky vín na svůj první košt, pomozte jim vybrat to nejlepší.

O klubu Fléda
Historie Flédy jako brněnského kulturního centra sahá až do roku 1911. Tehdy byla známa jako Brüner Fledermause, obdoba kabaretu Wiener Fledermause. Moderní dějiny se datují od roku 2000, kdy se z Flédy stal hudební klub neopomíjející ovšem ani film a divadlo. V září 2004 Flédu převzal produkční tým Level B production, který ve spolupráci s OS Fléda provozuje v současnosti jedno ze stěžejních míst kultury v ČR.
http://www.fleda.cz


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...