Rouškomat nejen chrání zákazníky, ale pomáhá i brněnským charitám

Brno, 2. dubna 2020 – Na maximální bezpečí svých zákazníků i nájemců v době koronavirové epidemie myslí také brněnský AVION Shopping Park. Na začátku dubna byl totiž v pasáži nákupního centra zprovozněn automat na prodej roušek. Veškeré peníze za prodej roušek poputují na pomoc brněnským charitativním organizacím.

rouskomat avion brno

„Bezpečí našich zákazníků i obchodníků je pro nás naprostou prioritou. Všechny naše obchody jsme již před časem vybavili rouškami a v pasáži jsme pro veřejnost umístili dezinfekci. Od prvního dubna jsme také zprovoznili rouškomat, takže komu se této aktuálně nepostradatelné ochranné pomůcky nedostává, může ji jednoduše pořídit při nakupování,“ říká marketingová manažerka AVIONu Kateřina Kafoňková.

Přístroj vzniknul přetvořením klasického automatu na cukrovinky, a kromě roušek je možné v něm zakoupit i studené nápoje a kávu. Zakoupením roušky přitom lidé mohou přispět na dobrou věc.

„Cena roušek z automatu se pohybuje v rozmezí 50 až 100 korun a platba je z hygienických důvodů možná pouze kartou. Veškeré peníze za zakoupené roušky zamíří na podporu lokálních charitativních organizací. Příspěvku se tak dočkají ADRA Brno, Charita Brno a Nadační fond dětské onkologie KRTEK,“ dodává Kafoňková.

AVION Shopping Park je v omezené míře otevřený po celou dobu aktuálních mimořádných opatření. V souladu s nařízením vlády zde zákazníci stále naleznou v provozu 12 obchodů včetně hypermarketu Tesco. Více informací a aktuální otevírací doby naleznete na webu brno.avion.cz


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...

prehled_vinotek_v_Brne3-FIN

Přihlášení k odběru měsíčníku Šalina v PDF