Brněnský Webnode opět umožní bezplatnou tvorbu PF online

Brno, 16. prosince 2018 – Společnost Webnode po roce opět spouští bezplatný online nástroj pro tvorbu novoročních přání. Služba byla poprvé spuštěna loni a sklidila velký úspěch. Vlastní novoročenku si na webu ve vánočním čase vytvořilo přes 1 000 lidí. Přání si lze snadno naklikat podle svých představ a potom odkaz na něj nasdílet skrze sociální sítě nebo poslat e-mailem své rodině a blízkým.

zena tablet pocitac pf

Letos Webnode službu poskytne i na dalších trzích, kde lidé přání posílají, konkrétně na Slovensku, v Německu, Maďarsku, Itálii či dokonce Japonsku a Brazílii.

Vánoční a novoroční přání mají v České republice silnou tradici a mezitímco dříve převažovala přání papírová, dnes má již většina „péefek“ digitální podobu. Elektronická přání jsou hravá, lehce přizpůsobitelná a snadno se šíří mezi větší počet lidí. Rozesílat papírová přání je totiž samozřejmě o mnoho nákladnější. Popularitu digitálních přání ostatně potvrzují i vyhledávače a také interní statistiky, na základě nichž se firma loni rozhodla službu poprvé spustit.

„Před koncem roku jsme vždy pravidelně dostávali řadu dotazů, zda náš systém neumí vytvořit novoroční přání. Proto jsme se loni rozhodli, že ho to naučíme. S vývojovým týmem jsme dali hlavy dohromady a vytvořili nový webový projekt, který umožňuje snadno a rychle si pěkné přání naklikat,“ vysvětluje Slawomír Budziak, který ve firmě zastává pozici Head of Team Leaders. „Novinka sklidila opravdu velký úspěch, a uživatelé proto mají možnost vytvářet si působivá novoroční přání i letos. Nástroj navíc budou mít nově k dispozici i uživatelé na dalších trzích, kde tvorbu přání lidé ocení,“ dodává Budziak.

Tvorba přání je jednoduchá a probíhá stejně jako vytváření webových stránek. Pro stávající i nově registrované uživatelé je připraveno intuitivní „klikací“ prostředí, ve kterém přání dokáží vyrobit do 5 minut. K dispozici jsou předpřipravené vánoční a novoroční šablony, ale nástroj uspokojí i kreativce, kteří se chtějí odlišit. Šablonu lze podobně jako při tvorbě webových stránek zcela předělat podle svého, použít vlastní fotografie a obrázky či změnit barvy.

Přání lze doprovodit také videem, seznamem předsevzetí nebo třeba odpočtem času do Nového roku. Text přání lze snadno editovat a posouvat dle potřeby. A kdyby náhodou hlavní stránka nestačila, je možné přidat další sekce a podstránky.


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...