Královo Pole bude hostit 4. ročník netradičního mistrovství v žehlení

Brno, 20. února 2018 - Brněnské Nákupní centrum Královo Pole pořádá 24. února již čtvrtý ročník Mistrovství v žehlení. Účastníci z řad veřejnosti mohou poměřit své síly v soutěži týmů, dvojic či jednotlivců. Hlavní závod se zaměří na žehlení košil na čas. Rekord z prvního ročníku se dosud nepodařil nikomu překonat a zůstává tak výzvou i pro letošní soutěžící.

mistrovstvi v zehleni brno

Sobota 24. února bude patřit rozžhaveným žehličkám, rychlým rukám a spoustě košil. Soutěžící zde změří své síly hned ve třech disciplínách. Přihlásit se může kdokoliv včetně kolemjdoucích.

„Ačkoli se říká, že žehlení je výhradně ženská záležitost, první dva ročníky Mistrovství v žehlení pořádané v našem nákupním centru vyhráli muži. Až loni získala prvenství poprvé žena. Nejlepší čas měl výherce prvního ročníku Petr Sýkora, a to dvě minuty osmnáct vteřin. Jsme zvědaví, kdo vyhraje letos a hlavně, zda bude pokořen již 3 roky starý rekord. Jako inspiraci bychom rádi uvedli vicemistryni v žehlení paní OxanuNeburac, která divákům předvede své žehlící umění přímo na pódiu a zasedne také v porotě. Registrovat na akci se lidé mohou už teď na našich webových stránkách,“ uvedla marketingová koordinátorka NC Královo Pole Edita Smělíková.

Kromě soutěže jednotlivců se všichni zájemci můžou hlásit také do kategorie dvojic nebo tříčlenných týmů. Stačí se registrovat na webu nebo na místě vyplnit jméno a kontaktní údaje.

Mistrovství odstartuje v jednu hodinu odpoledne, kdy se utkají týmy. Po nich předvede svoji exhibici OxanaNeburac, která se žehlení profesionálně věnuje v pražské pobočce hlavního partnera akce Bel &Blanc. V mezinárodní konkurenci vybojovala ve Varšavě druhé místo. Během pěti minut zvládla vyžehlit sako, kalhoty s pukem, košili i kravatu.

„Soutěžím ráda. Psychicky to bylo určitě náročnější než fyzicky. Nejčastější chybou při žehlení je totiž nesoustředěnost,“ vysvětluje Neburac. Její profesionální postřehy a tipy můžou pak využít soutěžící v kategorii dvojic. Od půl čtvrté do pěti své síly změří jednotlivci.

V porotě soutěže usedne například moderátor AZ kvízu Aleš Zbořil a celou akci bude uvádět moderátor Petr Holík. Po celý týden před akcí je pro návštěvníky centra nachystaný doprovodný program v podobě žehlících workshopů a soutěž pro děti v malování žehličky.

Program:
13:00–13:45 – Soutěž v žehlení týmů
13:45–14:00 – Profi tipy – prezentace mistryně v žehlení
14:00–14:45 – Soutěž v žehlení dvojic
14:45–15:10 – Profi tipy partnera Bel &Blanc, zapojení návštěvníků
15:10–15:30 – Vyhlášení soutěže o nejhezčí obrázek žehličky
15:30–17:00 – Hlavní soutěž v žehlení košil na čas


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...