Čokoládový festival láká milovníky sladkostí do Tuřan

Brno, 21. listopadu 2017 - Patříte mezi milovníky čokolády ve všech jejích podobách? V tom případě si nenechejte ujít festival čokolády, který se uskuteční od pátku 24. do neděle 26. listopadu ve sportovní hale v Brně-Tuřanech. OZP Čokoládový Festival 2017 je jedinečnou událostí pro všechny milovníky čokolády a cukrovinek, kteří mají chuť se pobavit, pochutnat si a případně se i přiučit vaření s čokoládou.

cerna cokolada

První čokoládový veletrh svého druhu se představí na prostranství o rozloze třinácti set metrů čtverečních a návštěvníkům nabídne několik sekcí – kulinářskou přehlídku, na které šéfkuchaři předvedou své nápadité recepty, prodejní stánky partnerských organizací či dětský koutek.

Návštěvníci se mohou těšit na kulinářskou přehlídku šéfkuchaře Marka Váni, který představí zajímavé recepty: čokoládové pralinky s moučnými červy, dyňovou polévku s bílou čokoládou v suchém ledu a vanilkovou krupicovou kaši z espumy s čokoládovým sněhem. Václav Kijonka (Mr. Vonka) naučí děti vyrábět pralinky a upéct brownies. A také společnost Tupperware bude na místě připravovat čokoládové donuty.

Návštěvníci si budou moci zakoupit také čokoládové pivo, ochutnat vafle, fondán, čokoládové víno, čoko-kebab a další, připraveny budou také workshopy pro děti i dospělé.


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...