Na Brněnské přehradě bude přes prázdniny v provozu informační centrum

Brno, 1. července 2015 - Turistické informační centrum města Brna otevřelo dnes svoje třetí informační centrum. Je umístěno na Brněnské přehradě v prostorách přístaviště.

Turisticke informacni centrum mesta brna brnenska prehrada

Informační centrum na přehradě je sezónní a návštěvníkům přehrady bude k dispozici v měsících červenci a srpnu. Otevřeno má každý den od 10 do 18 hodin.

Dřevěný informační stánek je umístěn před vstupem na přístaviště a zastavit se u něj mohou lidé třeba cestou na hráz nebo dál tímto směrem. V infocentru se turisté domluví anglicky, případně také německy, francouzsky či portugalsky.

„V nabídce informačního centra jsou nejen letáčky a propagační materiály s informacemi, ale nabízíme také možnost zakoupit si pohledy, turistické známky a vizitky a drobné propagační předměty – magnetky, klíčenky. Pro návštěvníky máme připravené i speciální razítko s motivem krokodýla, vody a loďky,“ uvedla Gabriela Peringerová z Turistického informačního centra města Brna.

V loňském roce navštívilo dvě brněnská informační centra na Radnické ulici a na hradě Špilberku celkem 307 393 turistů, více jedna třetina z nich byli zahraniční návštěvníci.


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...