Za Lužánkami se uskuteční Mistrovství ČR handicapovaných plavců

Brno, 29. května 2015 - Již tuto sobotu se přes 120 plavců z České republiky, Slovenska a dalších zemí utká na plaveckém stadionu Za Lužánkami v pořadí dvacátém Mistrovství ČR v plavání tělesně postižených.

plavani trener

Závod je zařazen do kalendáře Mezinárodního paralympijského výboru pro plavání a potrvá v průběhu celé soboty od 9.15 do 17.00 hodin.   

„Závodní program je sestaven z kompletního výčtu všech paralympijských disciplín a na závěr obou bloků se poplavou štafety.  Mistrovské medaile a diplomy za jednotlivé disciplíny budou plavcům předávány v průběhu celého závodního programu v přestávkách mezi disciplínami,“ uvedl ředitel závodu Jan Drobný.

Vyhlášení výsledků závodu v kategoriích nejmladší žáci, žáci, junioři a dospělí proběhne od 20.00 v kongresovém sále Hotelu Avanti.


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...