Na výstavišti vám v neděli zdarma půjčí in-line brusle a naučí vás na nich jezdit

Brno, 16. dubna 2015 – Začínající jaro přímo láká k tomu udělat něco pro své zdraví či objevit novou sportovní aktivitu. Přemýšleli jste někdy, že byste zkusili jízdu na in-line bruslích? A zůstalo zatím jen u vašeho přání? V neděli 19. dubna máte jedinečnou možnost tuto populární sportovní aktivitu vyzkoušet. A zcela zdarma!

in-line brusle brno vystaviste zdarma

Stačí se dostavit na brněnské výstaviště, kde se uskuteční zajímavá akce s názvem In-line megatest. Všichni návštěvníci si v pavilonu B budou moci zapůjčit jeden z 350 párů bruslí, obdivovat freestylovou show a naučit se bruslit se školou in-line bruslení. Hudební doprovod zajistí rádio Kiss Hády.  Pořadatelé slibují, že inlajnovou zábavu si užijí malí i velcí. Akci organizuje Sportobchod.cz a bližší informace naleznete na webu inline-test.cz.

(red)


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...