Astrovíkend v Lužánkách

Tradiční zážitkové setkání za účasti známých osobností ve svém oboru, s pestrým programem 22. a 23. října 2022. Těšit se můžete na poradny alternativní medicíny, výklady karet a snů, měření aury, feng-shui, automatickou kresbu, čtení z ruky a mnoho dalšího. Součástí festivalu jsou meditace, workshopy, očistné rituály a zajímavé přednášky. Prezentace rukodělné dovednosti – hand made.

Astrovíkend - Renzo Wayra


Je určen všem, koho zajímají novinky v oblasti osobního rozvoje a alternativních směrů, ale také tradiční pohled do světa esoteriky, prastarých nauk a nevysvětlených záhad.

Seznámíte se s možnostmi, jak zlepšit své zdraví, jak si nasměrovat životní cestu nebo třeba změnit svůj pohled na svět. Zakladatel skupiny www. EPRV777.cz Jaroslav Drábek pohovoří na téma Paranormální jevy a jejich komplexní řešení. Odvádění zbloudilých duší.

Filipínské duchovní léčení s požehnáním pro návštěvníky připravila reverendka Estela Palaris Orbito.

Renzo Waira /vítr/- peruánský šaman - povede tradiční očistný rituál v duchu andského léčitelství.

Vědma Helen Stanku prozradí, co můžeme očekávat v roce 2023. S Knihovnou palmových listů v Indii se spojíme prostřednictvím skype.

Připravena je i očista pomocí šamanských bubnů. Zabubnovat si může celá rodina!

Na festivalu je možnost zakoupení minerálů, řemeslných výrobků, dekorací, obrazů, ale také šperků, svíček a tradičních esoterických předmětů nebo léčivých bylinek. Jsou připraveny i dílničky pro děti.

Vstupné na festival 70 Kč. Vstupné na jednotlivé přednášky dle programu.

Vstupenky na festival i na přednášky lze zakoupit na www.astrovikend.cz, kde pro vás připravujeme i program nebo v předprodeji TIC Brno.

Kontaktujte nás kdykoliv na Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript

Akce je vhodná i pro děti a všechny věkové skupiny. Najdete u nás poučení i zábavu. Co zážitkový festival nabídne? ALTERNATIVNÍ MEDICÍNA, ZDRAVÝ ŽIVOTNÍ STYL, ESOTERIKA, OSOBNÍ ROZVOJ, * HAND-MADE.

https://www.facebook.com/astrovikend a instagram@astrovikend _ ezo_festival Lužánky – středisko volného času Brno, Lidická 50


Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...