Trápí vás hluk a světlo z ulice? Vsaďte na rolety

Existuje rozmanité množství typů stínění. Ale řekněte sami, kolik znáte takových, které vás, stejně jako před světlem, ochrání i před hlukem zvenčí. Takových už zase tolik není. Nejúčinnějším stíněním jsou v tomto ohledu bezesporu předokenní rolety, které toho dokážou ještě mnohem víc.

dum250

Odstřihněte se od okolního světa

Pokud při spánku vyžadujete opravdový a ničím nerušený klid, vysuňte si na noc před okna rolety. Hliníkové lamely tvoří neprostupný uzamčený pancíř, který kompletně odstíní veškeré venkovní světlo a vytvoří vám v ložnici naprostou tmu. Takovou službu ocení například lidé pracující na směny nebo milovníci spánku, kteří by se jinak v létě vzbudili s prvními slunečními paprsky.

Ke spánku patří i ticho a rolety na okna vám zajistí odhlučnění místnosti. Rozlučte se navždy s hlukem od projíždějících aut, štěkajících psů a rachotu popelářů. A pokud se bojíte, že v takovém klidném prostředí zaspíte celé dopoledne, není nic jednoduššího, než si na časovači nastavit hodinu, kdy se mají rolety vrátit do boxu.

dům

Rolety dodávají vaší domácnosti pocit bezpečí

Při výběru vhodného stínění je dobré vědět, že rolety nabízí vedle své primární funkce i řadu dalších vlastností. Skvěle fungují jako ochrana oken při nepříznivém počasí. Okna také ušetří poškození od krup, deště i nečistot. Díky kompaktní konstrukci působí i jako ochrana před nezvanými hosty. Sice nejde o certifikovaný bezpečnostní prvek, ale v praxi funguje jako odolná překážka.

minirol

Nikdy není pozdě na rolety

To je informace, kterou byste si o roletách Minirol měli zapamatovat. Společnost Building Plastics, výrobce těchto rolet, totiž nabízí tři druhy rolet.

  • Předokenní rolety jsou díky viditelnému krycímu boxu určeny pro dodatečnou montáž na stávající budovy nebo po dokončení omítek.
  • Zaomítací se schovají do boxu namontovaného do okenního otvoru a překryjí se omítkou.
  • Nadokenní rolety se s boxem umisťují do okenního překladu. Je nezbytné s nimi počítat už v projektu domu.

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...