KREATIVITA HOBBY - výstava nejen pro tvořivé v Brně od 3. do 5. října 2014

KREATIVITA-HOBBY se tentokrát objeví v Brně. Většina tvořivců z celé České republiky znají veletrh z Prahy, kde proběhne v zimně již 6. ročník. Poprvé na žádost všech milovníku tvoření se setkáme na výstavě v Brně v termínu 3.-5.října 2014 v Dělnickém domě Brno – Židenice.

KREATIVITA-HOBBY Brno 2014

KREATIVITA-HOBBY Brno 2014Vyzkoušet budete moci workshopy pro malé i velké. Připravte se na scrapbooking, korálkování, pedig, polymerové hmoty, malování, papírové tvoření, skládačky, Moosgummi, plstění, razítkování nejen na papír a textil, sypání pískem, pletení a háčkování, dětské hraní, vyzkoušíte výtvarné a kreativní potřeby, nakoupíte materiál a pomůcky pro Vaše tvoření a mnoho dalšího.

Výstava nabídne potěšení všem tvořivcům a těm, jež mají rádi handmade výrobky.

Výběr je opravdu velký a bavit se budou děti i dospělí. Neváhejte si užít tvořivé dny a přijďte na výstavu KREATIVITA-HOBBY objevit nové i staré techniky z oblasti tvoření a kreativity.

Tato první akce je pouze začátek a věříme, že začne nová tradice a my se budeme ve městě Brno setkávat dvakrát ročně.

KREATIVITA-HOBBY Brno 2014Pro školy je opět připraveno akční vstupné.

Více informací o připravovaných workshopech, seznamy vystavovatelů a o vstupném naleznete na www.kreativita-hobby.cz.

Na našem facebooku KREATIVITA-HOBBY si můžete zasoutěžit i o volné vstupenky, případně společně s námi vyzkoušet nové nápady, tipy a triky pro tvoření.

Otevírací doba:

Pátek 3. 10.  10 - 18h
Sobota 4. 10.  10 - 18h
Neděle 5. 10.  10-17h

Více na www.kreativita-hobby.cz  


Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...