RHK Brno chystá podnikatelský retroples, k mání jsou poslední volné lístky

Brno, 1. prosince 2015 - Buďto s patkou před Tuzexem, nebo s dlouhým hárem po štatlu a pak na služebně VB – právě takové je motto prvního podnikatelského retroplesu, který v pátek 8. ledna 2016 pořádá Regionální hospodářská komora Brno. Netradiční akce se uskuteční v prostorách Divadla Husa na provázku na Zelném trhu od 19.00 hodin.

rkh brno podnikatelsky retroples 2016

Máte doma v šatníku či na půdě zapomenutou dederonovou košili, baloňák, tesilové kalhoty nebo lodičky na kačenkovém podpatku? Nyní máte jedinečnou možnost vytáhnout na světlo oblečení ze 60. až 80. let! Právě v takovém doporučeném dress-codu totiž budete na plese nepřehlédnutelní. K tanci a poslechu bude hrát brněnská kapela METEOR „Z PRAHY“, možná přijde i kouzelník, těšit se můžete na stylovou retrotombolu, dozvíte se, jak se tančí tango a večerem bude provázet populární první brněnský DJ Jindra Eliáš.

Vstupenka zahrnuje bohaté občerstvení v průběhu celého večera, nebudou chybět dobové pochutiny a sladká tečka nakonec včetně pusinky. Vše můžete spláchnout dobrým vínem, pivem nebo točenou limonádou.

Organizátoři upozorňují, že k mání je posledních několik desítek vstupenek. Více informací ohledně akce a možnost rezervace vstupenek na www.rhkbrno.cz, tel.: 532 194 911 a e-mailu: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript .


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...