Šaramantní jazzová diva Dianne Reeves míří do Brna

Brno, 4. března 2015 - Jazzová zpěvačka s nezapomenutelným hlasem a pětinásobná držitelka cen Grammy Dianne Reeves bývá označována jako nástupkyně legendární Billie Holiday, Elly Fitzgerald či Sarah Vaughan. Za nejlepší jazzovou zpěvačku ji ostatně považuje i Bobby McFerrin. V úterý 17. března ji budou moci naživo vidět i brněnští fanoušci!

Dianne Reeves 2 autor Jerris Madison

Reeves během své bohaté hudební kariéry spolupracovala s nejvýznamnějšími osobnostmi hudebního světa. Nahrávala mimo jiné s legendárním producentem Arifem Mardinem, známým též spoluprací s Norah Jones či Arethou Franklin, s Georgem Dukem či Gregory Porterem. Je také autorkou a zároveň interpretkou hudby k filmu George Clooneyho Dobrou noc a hodně štěstí, za níž si vysloužila jednu ze svých cen Grammy.

V brněnském Bobycentru vystoupí Dianne Reeves 17. března. Představí zde jak skladby ze svého posledního alba Beautiful life, které je považováno za jedno z jejích nejlepších a za než dostala svou zatím poslední Grammy, tak i výběr svých dalších hitů.

Pozor, vyhrajte 2 lístky zdarma na brněnský koncert! Soutěžit můžete zde


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...