Scapinova šílenství pod širým nebem na zámku ve Slavkově

Brno/Slavkov, 28. srpna 2014 - I letos se diváci mohou těšit na závěr prázdnin, kdy slavkovský zámek připravil divadelní představení pod širým nebem. V podání herců činohry Národního divadla Brno se v sobotu 30. srpna na nádvoří zámku odehraje komedie Scapinova šibalství. 

Divadlo-masky-2

„Tentokrát publiku pod letní oblohou nabídneme slavnou Moliérovu komedii o dvou urozených mladících, kteří za pomoci prohnaného sluhy Scapina vytrestají své lakomé otce,“ uvedla Hana Partyková ze slavkovského zámku.

Divadelní představení se bude konat na zámeckém nádvoří v sobotu 30. srpna od 20 hodin. Vstupenky bude možné zakoupit v předprodeji v Informačním centru ve Slavkově u Brna za zvýhodněnou cenu 320 Kč a 220 Kč. Na místě potom budou vstupenky stát 420 Kč a 320 Kč. Kontakt: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript , tel.: 513 034 156.


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...