V hale na Vodové se bude natáčet 53. Manéž Bolka Polívky

Brno, 15. dubna 2014 - Příznivci populárního herce a komika Bolka Polívky by právě nyní měli zbystřit! Již za několik týdnů se totiž ve Sportovní hale Vodova bude natáčet třiapadesátý díl Manéže Bolka Polívky! Natáčení se uskuteční ve dnech 3. května v 19.30 a 4. května od 19.30 hodin.

klaunjpg

V bohatém doprovodném programu se můžete těšit na hosty z kapely Monkey Business - Tonyu Graves či Matthewa Rupperta, dále na dceru hlavního postavy manéže - herečku a vítězku poslední řady StarDance Annu Polívkovou, choreografa a tanečníka Michala Kurtiše či španělského žongléra a komika Paco Picasa.

Informace a příjem rezervací na tel.: 542 214 903 (pokladna divadla) a 542 214 692 (kancelář divadla), e-mailem Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript . Vstupenky je možné také zakoupit na webu divadla a v prodejní síti Ticketportal. Více informací naleznete na webu manezbolkapolivky.cz.


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...