Open Day JIC prozradí, jak na nástupnictví ve firmě

Brno, 18. května 2015 - Co nového se odehrává v srdci inovačního dění na brněnském JIC? Přijďte 26. května na Open day a načerpejte inovační novinky, zkušenosti pro byznys i nové kontakty. Těšit se můžete na workshop B2B marketingu s globálně úspěšnou brněnskou firmou Kentico nebo na panelovou diskuzi o nástupnictví s majiteli jihomoravských firem.

Graf-rust-02

Poslední Open Day proběhl před pěti měsíci a za tu dobu se na JIC mnohé změnilo. „Otevřeli jsme program JIC ENTER pro začínající podnikatele, spustili program JIC MASTER s novými konzultanty včetně nové pozice entrepreneur in residence a rozšířili řady partnerů a expertů JIC,“ vyjmenovává novinky ředitel JIC Jiří Hudeček. Přijďte je poznat 26. května do budovy JIC INMEC. Potkáte na 150 účastníků z řad inovativních firem i byznys expertů. Zaměstnanci JIC vás rádi propojí, s kým potřebujete nebo chcete. Kromě příležitosti pro navázání nových byznys kontaktů připravil JIC v rámci programu dne i semináře a panelovou diskuzi.

Řekněte si o 2,5 milionu eur pro svůj byznys
Díky evropskému dotačnímu programu SME Instrument může vaše firma získat až 2,5 milionů eur na vývoj nového produktu. V České republice se to ale zatím podařilo jen dvěma a to díky specialistkám a JIC. Open Day letos otevřeme seminářem právě o tomto programu. Přijďte si poslechnout zkušenosti žadatelů a zjistěte, jak zvýšit své šance na úspěch.

6x ano a 3x ne v B2B marketingu
Přednáška o B2B marketingu přinese zajímavý vhled nejen pro marketingové manažery. Povedou ji Petr Palas a Petr Passinger z Kentico Software, brněnské firmy, která se opírá o širokou partnerskou síť čítající 1 000 digitálních agentur v 80 zemích světa. Máte tak možnost inspirovat se u lídra světového trhu a poučit se z jeho chyb.

Díky, tati
Krev není voda, ale byznys je byznys. Moderovaná diskuze pěti podnikatelů o zkušenostech a vizích spojených s vedením jejich firem po předání do rukou potomků či cizích lidí. Moderátorem diskuze „Díky, tati“ je Martin Dokoupil - entrepreneur in residence programu JIC MASTER. Mezi podnikateli, kteří se podělí o svoje obavy, tipy a rady ohledně nástupnictví, přijal pozvání třeba Jaroslav Klíma z Tescan, Libor Musil z Liko-s nebo Josef Hanák z firmy Boty Hanák.

Akce je zdarma, na semináře je ale třeba se kvůli omezené kapacitě předem přihlásit. Více informací najdete v pozvánce nebo na webu openday.jic.cz.

Zdroj: JIC


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...