Prestižní ocenění od Microsoftu pro brněnskou IT firmu Kentico

Praha/Brno, 16. dubna 2015 – Brněnská IT firma Kentico, která vytváří software pro komplexní řešení firemních online marketingových aktivit, získala v 17. ročníku soutěže Microsoft Awards 2015 Cenu generální ředitelky Microsoft za cloudové řešení s mezinárodním dosahem. V soutěži určené pro firmy, jenž vyvíjí řešení a aplikace na platformě Microsoft, Kentico zabodovalo jako jeden z nejaktivnějších partnerů v daném regionu.

microsoft awards kentico brno oceneni reditel

Cenu z rukou generální ředitelky Microsoft Česká republika v Praze 9. dubna převzal Karol Jarkovský, produktový ředitel Kentico Software. V každoroční soutěži společnosti Microsoft se Kentico umístilo již poněkolikáté. „Ocenění generální ředitelky Microsoftu je pro nás významná událost. Utvrzuje nás totiž v tom, že směr, kterým jsme se před deseti lety vydali a který se snažíme naplňovat, je správný,“ komentuje cenu Petr Palas, zakladatel a CEO Kentica.

Český software Kentico používají pro správu svých online marketingových aktivit přední světové značky jako Mazda, Bacardi nebo Chiquita. Na trhu působí již přes 10 let, za které se rozšířil do více než 80 zemí. Na celém světě ho využívá více jak 18 000 webových stránek.

(red), foto: archiv


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...