První kolo ankety Brno TOP 100 odstartovalo, hlasujte i vy!

Brno, 17. dubna 2014 - Kdo podle veřejnosti patří mezi „top sto“ nejvýznamnějších hybatelů brněnského dění v letošním roce? Na tyto otázky odpoví anketa Brno TOP 100, pořádaná časopisem Brno Business & Style, jejíž dvanáctý ročník právě odstartoval! Hlasujte pro vaše favority i vy či nominujte vlastní kandidáty!

top100-2012

Dvanáctý ročník Ankety Brno TOP 100 je vyhlášen ve třech kategoriích: Osobnosti, Firmy a Organizace. Hlasovat v prvním kole ankety, které právě odstartovalo, je možné pomocí elektronických anketních lístků zde. V každé kategorii můžete dát hlas až 100 kandidátům, které nominovala redakce. Nominovat můžete i vlastní kandidáty!

V jednotlivých kategoriích může veřejnost na konci hlasovacích formulářů navrhnout jednoho či více favoritů, kteří nejsou uvedeni v hlasovacích lístcích, a kteří si zaslouží postup do druhého kola ankety.

Do ankety jsou či mohou být zařazeny brněnské osobnosti či společnosti se sídlem v Brně, nebo zastoupení firem a organizací se sídlem mimo Brno, ale na Brněnsku působících. Společnosti nejsou posuzovány s ohledem na ekonomické ukazatele, ale zejména z hlediska svého působení ve veřejném životě. Anketa Brno TOP 100 je otevřena všem druhům právních subjektů.

Hlasovat či nominovat nové kandidáty v prvním kole ankety můžete do 11. května 2014.

Do druhého kola postupuje v každé kategorii 200 kandidátů s největším počtem hlasů či nominací od veřejnosti. Ve druhém kole budou hlasovat pouze vítězové prvního kola ankety. Součtem jejich hlasování pak vznikne konečný výsledek ankety. Z druhého kola tak vzejde v každé kategorii stovka vítězů letošního ročníku ankety.

Výsledky dvanáctého ročníku ankety Brno TOP 100 budou vyhlášeny na slavnostním galavečeru, který se uskuteční v polovině června v prostorách Hvězdárny a planetária Brno. Zároveň budou zveřejněny v časopise Brno Business & Style 6/2014.

Více na www.BrnoTOP100.cz

 


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...